Zorr Powermatic 2 Plus

Met de Zorr Powermatic 2 Plus is het heel eenvoudig om uw eigen sigaretten te produceren, zonder dat u hier veel voor nodig heeft. Deze sigarettenmaker wordt gezien als de absolute marktleider op het gebied van elektrische sigarettenmachines, naast bijvoorbeeld de handmatige varianten als de  Powermatic 1 en de Zorr Powermatic Mini.

Elektrische sigarettenmaker: de Zorr Powermatic 2 Plus

Voor het produceren van uw eigen sigaretten kunt u kiezen voor een handmatige en een elektrische sigarettenmachine. De Zorr Powermatic 2 Plus valt onder de elektrische sigarettenmakers, wat u net iets meer comfort biedt dan een handmatige variant. Een elektrische sigarettenmachine werkt doorgaans sneller en makkelijker, maar is ook iets duurder dan een handmatige machine.

De Zorr Powermatic 2 Plus is een van de populairste elektrische sigarettenmakers, waarbij u dankzij de automatisch injector niets meer hoeft te doen dan het bijvullen van de tabak en sigarettenhulzen in de machine. Binnen een fractie van een seconde wordt de sigaret vervolgens voor u geproduceerd!

 

Standaard wordt er een handige handleiding met de machine meegeleverd, waarin heel duidelijk wordt uitgelegd hoe u sigaretten kunt produceren met deze sigarettenmaker. Loop de verschillende stappen na om binnen een zeer korte tijd een weekvoorraad aan sigaretten te maken met deze Powermatic 2 Plus hulzenvuller.

 

Wat heb ik nodig om mijn eigen sigaretten te maken?

 

Een sigarettenmachine, uit de Zorr Powermatic serie, alleen is vanzelfsprekend niet voldoende om uw eigen sigaretten te maken. Naast de sigarettenmaker heeft u losse sigarettenhulzen, losse tabak en eventueel een sigarettendoosje nodig. Zowel de hulzen, als de losse tabak zijn via internet te bestellen zodat u hier de deur niet langer voor uit hoeft te gaan. Mocht u vandaag nog aan de slag willen met het maken van uw eigen sigaretten, dan zou u ook een bezoek aan de lokale tabaks speciaalzaak  kunnen brengen. Vaak verkopen lokale tabaksboeren grote blikken met losse tabak, die iets  voordeliger zijn dan de zakjes met losse shag uit de supermarkt. Ook voor sigarettenhulzen bent u bij een speciaalzaak op de juiste plek.

 

Om uw sigaretten na de productie ervan veilig en droog op te kunnen bergen, wordt doorgaans aangeraden om een sigarettendoosje aan te schaffen. Een sigarettendoosje is niet hoogstnoodzakelijk, u kunt immers ook kiezen voor een boterbakje of een oude sigarettenverpakking uit de winkel, maar zorgt er wel gegarandeerd voor dat de sigaretten onbeschadigd blijven. U moet er immers niet aan denken, dat uw zelfgemaakte sigaretten beschadigen als u naar uw werk of bijvoorbeeld familie reist.

 

Aan de slag: uw eigen sigaretten maken

 

Wanneer u alle benodigdheden voor uw eigen sigaretten in huis gehaald heeft, kunt u aan de slag gaan met de productie van uw sigaretten. Het bedienen van de Zorr Powermatic 2 Plus is heel eenvoudig en wordt stapsgewijs aan u uitgelegd.

 

Stap 1: sluit het apparaat aan op het stroomnet en zet de sigarettenmaker aan. Als het goed is begint er nu een groen indicatielampje op de Zorr Powermatic 2 Plus te branden.

Stap 2: wanneer het indicatielampje brandt kun je de hendel aan de rechterzijde van de machine omhoogduwen en de losse tabak op het reservoir neerleggen. Zorg ervoor dat de tabak geen grove stukken bevat om een verstopping van de machine te voorkomen.

Stap 3: als het reservoir gevuld is kunt u de tabak aan de voorzijde van het reservoir iets aandrukken, zodat de tabak straks probleemloos in de sigarettenhuls schuift.

Stap 4: plaats nu een losse sigarettenhuls aan de linkerkant van de Zorr Powermatic 2 Plus om de tabak in de huls te kunnen schuiven.

Stap 5: trek de hendel tot slot naar beneden om de sigaret te produceren! Nu is de sigaret klaar en kunt u deze rustig van de sigarettenmaker halen.

 

Mocht u nog vragen hebben over de productie van uw eigen sigaretten met de Zorr Powermatic 2 Plus, dan kunt u de stappen altijd nog eens rustig nalezen in de handleiding. Na gebruik is het raadzaam om de machine schoon te maken met de meegeleverde schoonmaakaccessoires.

Zorr Powermatic 2 Plus Kopen? Sigarettenmakershop.nl heeft deze automatische sigarettenmachine in de aanbieding!

reddit
facebooktwitter

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*