Zorr Powermatic 1 handmatige sigarettenmaker

Er bestaan verschillende handmatige sigarettenmakers, waarmee u in een handomdraai eigen sigaretten maakt. Een van de meest geliefde sigarettenmakers is de Zorr Powermatic 1, een kwalitatief hoogwaardige machine. Deze machine was al enige tijd zeer populair in Amerika en is nu ook in Nederland verkrijgbaar! Met deze machine wordt het vullen van lege sigarettenhulzen erg eenvoudig.

 

Dankzij de uiterst duurzame onderdelen van de Zorr Powermatic 1, gaat deze machine een lange tijd mee zonder aan kwaliteit te verliezen. Het merendeel van de machine is gemaakt van staal, zodat de machine bestand is tegen een hoge belasting. Doordat het mes van de sigarettenmaker van titanium gemaakt is, zal deze een langere tijd scherp blijven dan de messen van goedkopere sigarettenmakers. Niet voor niets kiezen veel consumenten voor producten van de Zorr Powermatic productlijn, in plaats van een goedkoper alternatief.

 

Maak uw eigen sigaretten met de Zorr Powermatic 1

 

Als u  een goede sigarettenmaker als ze Powermatic 1 aanschaft dan heeft u  hier wekelijks profijt van. Het maken van sigaretten met deze Zorr Powermatic 1 dermate eenvoudig, dat iedereen dit kan zonder veel moeite te hoeven doen!

De grote hendel aan de zijkant van de Zorr Powermatic 1 maakt het mogelijk om zonder veel kracht uw eigen sigaretten te maken. U schuift de hendel van de ene naar de andere zijde, waarbij een injector zorgt voor het vullen van een lege sigarettenhuls. Op het moment dat de huls volledig gevuld is, kunt u deze voorzichtig van de sigarettenmaker halen. Om een lange levensduur van de Zorr Powermatic 1 te bevorderen, is het sterk aan te raden om de machine na gebruik schoon te maken met het meegeleverde schoonmaaksetje. Zo voorkomt u dat er tabaksresten in de machine achterblijven na het maken van uw sigaretten. Standaard krijgt u twee jaar garantie op de Zorr Powermatic 1 sigarettenmaker.

 

Mocht u nog vragen hebben over de werking van de Zorr Powermatic 1, dan kunt u de Nederlandstalige handleiding nalezen die met de sigarettenmaker wordt meegestuurd. In de handleiding staat op een heel nauwkeurige wijze beschreven hoe u de machine kunt gebruiken voor het vullen van uw sigarettenhulzen.

 

Hoogwaardige kwaliteit van onderdelen

 

De Zorr Powermatic 1 is geproduceerd met onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit, zodat de machine een lange tijd mee zal gaan. Kijk bijvoorbeeld naar het mes van de machine, die gemaakt is van titanium. Titanium staat erom bekend dat het langer scherp blijft, zodat de sigarettenmaker ook na de productie van vele zelfgemaakte sigaretten zorgt voor een optimaal resultaat.

 

Overal en altijd sigaretten maken

 

Dankzij het zeer geringe gewicht van de Zorr Powermatic 1, nog geen anderhalve kilo, kunt u de machine overal mee naar toenemen. Zo hoeft u uw sigaretten niet altijd vooraf thuis te maken, maar kunt u de sigaretten ook tijdens een pauze op uw werk produceren. Heeft u ooit zulke verse sigaretten gehad? Of denk aan een familieweekend, waarbij u de sigaretten op een rustig moment kunt maken. Wanneer u kiest voor pakjes sigaretten uit de winkel bent u afhankelijk van de openingstijden van een supermarkt of tabaksboer bij u in de buurt, iets wat niet geldt als u een eigen sigarettenmaker in huis heeft. Of wat te denken van het prijsverschil tussen pakjes sigaretten uit de supermarkt en zelfgemaakte sigaretten met de Zorr Powermatic 1?

 

Wat heb ik nodig voor mijn eigen sigaretten?

 

Het produceren van uw eigen sigaretten met de Zorr Powermatic 1 verloopt heel eenvoudig, zoals eerder beschreven is. U heeft echter meer nodig dan de sigarettenmaker zelf, denk bijvoorbeeld aan losse sigarettenhulzen, losse tabak en eventueel een sigarettendoosje. Deze producten kunt u heel eenvoudig online bestellen, zodat u de deur niet meer uit hoeft voor het produceren van uw eigen sigaretten. Mocht u de sigaretten vandaag nog willen maken, dan kunt u de producten bij een tabaksboer kopen. Des te meer tabak en sigarettenhulzen u vooraf koopt, des te voordeliger het uiteindelijk ook voor u wordt. Koop bijvoorbeeld een grote bus met tabak, in plaats van de kleine zakjes met shag uit de supermarkt.

 

Een sigarettendoosje is niet per definitie noodzakelijk, u kunt uw zelfgemaakte sigaretten bijvoorbeeld ook een kartonnen doosje of een boterbakjes bewaren. Met een sigarettendoosje heeft u echter een ideale plek om uw sigaretten droog te bewaren en ze te beschermen tegen andere voorwerpen.

Zorr Powermatic 1 kopen? Sigarettenmakershop.nl heeft deze handmatige sigarettenmachine in de aanbieding.

reddit
facebooktwitter

One thought on “Zorr Powermatic 1 handmatige sigarettenmaker

  1. Pingback: Zorr Powermatic Sigarettenmachines | artpacks

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*