Zorr Powermatic Mini Hulzenvuller

Wanneer u kiest voor de Zorr Powermatic Mini, dan kiest u voor een robuuste sigarettenvuller die een groot gebruiksgemak biedt bij het vullen van uw sigaretten. De sigarettenvuller is erg licht en heeft een zeer compact formaat, zodat je de machine eenvoudig op kunt bergen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de onderdelen van deze machine gaat de Zorr Powermatic Mini een lange tijd mee en wordt er keer op keer gezorgd voor een perfecte sigaret bij het gebruik van de sigarettenmachine.

Deze sigarettenmaker is een van de weinige modellen met een stalen injector, voor een optimaal resultaat. Niet voor niets vinden veel sigarettenmakers de Zorr Powermatic Mini een van de beste handmatige sigarettenmakers!

 

Zelf sigaretten maken met de Zorr Powermatic Mini

 

Begin met het maken van uw eigen sigaretten door deze Zorr Powermatic Mini aan te schaffen. Wanneer u regelmatig een sigaret rookt dan kunt je ervoor kiezen  om zelf je eigen sigaretten te maken. Als u investeert in een goede sigarettenmaker is het produceren van uw eigen sigaretten een eenvoudige klus, wat u bijvoorbeeld op de zondagmiddag voor de televisie kunt doen!

 

Met de groot uitgevoerde hendel op de Zorr Powermatic Mini kunt u zonder al te veel kracht te hoeven zetten de hendel verplaatsen naar de andere kant. Zo heeft u in een slechts één beweging een gehele huls gevuld met tabak. Na het vullen van de sigarettenhuls kunt u de zelfgemaakte sigaret voorzichtig van de sigarettenmaker halen. Na het gebruik van de sigarettenmaker kunt u deze eenvoudig schoonmaken met het meegeleverde schoonmaaksetje. Zo blijft de sigarettenmaker mooi en wordt een lange levensduur van het apparaat gegarandeerd. Standaard krijgt u twee jaar garantie op de Zorr Powermatic Mini sigarettenmaker.

 

Heeft u vragen over de werking van de Zorr Powermatic Mini? Of wilt u nalezen hoe het vullen van een sigarettenhuls precies verloopt? Er zit een Nederlandstalige handleiding bij de aankoop van deze sigarettenmachine. Hiermee kunt u de uit te voeren stappen precies nalopen om uw eigen sigaretten te produceren.

 

Titanium mes voor restant aan tabak

 

Een van de voornaamste voordelen aan de Zorr Powermatic Mini is het feit dat het mes wat het overtollige tabak afsnijdt gemaakt is van titanium. Dit materiaal zorgt ervoor dat het mes veel langer scherp blijft en u zodoende meer plezier van uw sigarettenmaker heeft. Overigens is het titanium mes niet het enige onderdeel op de Zorr Powermatic Mini wat van een hoge kwaliteit is. Ook de metalen injector draagt bij aan een optimaal resultaat bij het vullen van uw sigarettenhulzen. Er zijn weinig handmatige sigarettenmakers die over een metalen injector beschikken, wat de Zorr Powermatic Mini tot een van de beste handmatige sigarettenmakers maakt in de markt.

Overal mee naar toe te nemen

 

Door het lichte gewicht en compacte formaat van de Zorr Powermatic Mini is het mogelijk om dit apparaat overal mee naar toe te nemen. Zo hoeft u de sigaretten niet per se thuis te maken, maar kunt u ook tijdens een pauze op het werk een sigaret maken om deze direct op te roken. Of denk bijvoorbeeld aan een familieweekend! Met de Zorr Powermatic Mini maakt u op een rustig moment binnen een korte tijd een groot aantal sigaretten, die qua vorm absoluut niet onder doen voor de sigaretten die u met de hand draait of in de winkel koopt. Het enige verschil met de sigaretten uit winkels is de prijs.

 

Wat heb ik nodig voor mijn eigen sigaretten?

 

Voor het produceren van uw eigen sigaretten heeft u meer nodig dan de Zorr Powermatic Mini alleen. Zo heeft u losse sigarettenhulzen nodig, losse tabak en mag ook een sigarettendoosje niet ontbreken. Het merendeel van deze producten kunt u heel eenvoudig online bestellen, zodat u hier de deur niet voor uit hoeft te gaan. Was u toch al van plan om een ommetje te maken? Bij de lokale tabaksboer is het mogelijk om een grote bus met tabak te kopen, evenals losse sigarettenhulzen. Zo kunt u direct van start met het maken van uw eigen sigaretten.

 

Het kopen van een sigarettendoosje is vaak meer luxe, dan noodzaak. Gaat u starten met zelf sigaretten maken, dan adviseren wij zeker een Sigarettenmaker uit de Zorr Powermatic lijn aan. De kwaliteit van sigaretten die deze machines produceren zijn vele malen hoger in vergelijking met ander hulzenvullers op de markt.

Zorr Powermatic mini kopen? Sigarettenmakershop.nl heeft deze hulzenvuller in de aanbieding!

reddit
facebooktwitter

3 thoughts on “Zorr Powermatic Mini Hulzenvuller

 1. Jolanda

  Welke sigarettenmaker adviseert u en welke werkt het beste?
  Ik zag dat ik per jaar zon 2000 euro kan besparen als ik zelf mijn sigaretten ga maken, daar heb ik zeker interesse in, weet alleen niet welke machine ik moet kiezen?

 2. info_j9i7993r

  Je kan zeker veel geld besparen door je eigen sigaretten te sparen. Ik doe het al jaren voor mij en mijn man. Heb vele sigarettenschieters geprobeert, en ben erg te spreken over de powermatic 2. Kost rond de 100 Euro maar werkt heel snel en probleemloos. Als je net begint, koop dan een handmatige hulzenvuller van Mascotte ofzo, die kost weinig en je komt er snel genoeg achter of sigaretten maken iets voor jou is.

 3. Hendrik van Chaam

  Ik heb zowel de mini alsook de Powermatic 2. In de praktijk gebruik ik alleen de elektronische, werkt vlot en vult de hulzen perfect. Iedereen die hem ziet wil hem hebben zo fijn werkt dat ding. De mini werkt wel beter dan zon standaard klikkertje, maar hij ligt bij ons ongebruikt in de kast. Wil je het beste ga dan voor de Powermatic 2 – ik kan hem iedereen aanbevelen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*