Zorr Powermatic Sigarettenmachines

De Powermatic Serie van het Amerikaanse merk Zorr zijn de meest bekende sigarettenmakers, dit heeft een reden: Werkelijk elk model uit deze serie blinkt in zowel functioneel als duurzaam opzicht uit boven alle andere merken. De Zorr onderscheid zich onder andere in de breede vulopening waardoor het vullen van tabak heel simpel word. Elk model is uitgevoerd met een vlijmscherp titanium mes dat het teveel aan tabak afsnijdt waardoor het vullen heel licht verloopt.

Zorr Powermatic – Topmerk onder de sigarettenmakers

Powermatic is het merk waar je al snel op uitkomt als je hobbymatig je eigen sigaretten wil maken. Met een Powermatic machine, losse filterhulzen en (volume) tabak heb je alles wat je nogid hebt om zelf sigaretten te maken.

Meteen goed doen
Je hebt naast de filterhulzen en tabak natuurlijk een sigarettenmaker nodig, ook wel hulzenstopper genoemd. Je kunt hierbij kiezen uit een elektrische machine of een handmatige. Maar welke hulzenstopper je ook kiest, het Amerikaanse topmerk Zorr Powermatic is met overtuiging de beste in zijn soort. De machines van Zorr zijn altijd verwerkt met een hoogwaardige kwaliteit staal, waar de messen van titanium zijn gemaakt en afgewerkt met een poedercoating.

zorr-powermatic-1Handmatig of Elektrisch

Wil je nog een stukje eigen inbreng in het maken van je sigaret, dan kun je bij het merk Zorr kiezen uit 2 krachtige hulzenstoppers. Allereerst is daar de Zorr Powermatic 1, geschikt voor beide soorten hulzen (normaal en XL). Deze sigarettenmaker werkt op basis van de injector techniek: de tabak wordt in de lege huls ‘geschoten’, waardoor de tabak zo goed aansluit dat er geen gloeiende as blokjes uit de sigaret vallen tijdens het roken of afkloppen van de sigaret.

Zorr Powermatic 2 plus demonstratie film (youtube embed)

Het andere model is de Zorr Powermatic Mini, die de perfecte afmetingen heeft voor de beste sigaret, maar klein genoeg is om overal mee naar toe te nemen. Zo zit je nooit zonder een rokertje.

Elektrisch Sigarettenmaken

Het beste van het beste: de Zorr Powermatic 2 Plus: volledig elektrisch, snel en levert altijd compleet gelijkmatig gevulde sigaretten. Deze elektrische sigarettenmaker heeft een zeer krachtige motor, waardoor ook grotere tabaksstukjes moeiteloos in de sigaret worden opgenomen. Met dit Powermatic 2 Plus model maakt u zeer eenvoudig heel snel super goed gevulde sigaretten, zowel normaal alsook extra lang met de befaamde en gepatenteerde injectie techniek van zorr.

Voor het beste resultaat kies je een machine van Zorr Powermatic! 
Zorr Powewermatic 2

Voor meer info kunt u terecht bij de medewerkers van Artpacks.nl

reddit
facebooktwitter

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*